7 лютого 2023 року в коледжі викладачем циклової комісії суспільних дисциплін Радик Юлією Миколаївною було проведено відкрите заняття з навчальної дисципліни «Правознавство» у групі КН-11 на тему: «Загальна характеристика державного ладу».
Метою заняття було: навчити студентів характеризувати державний лад та форми держави; розвивати уміння аналізувати різні форми державного ладу; навчити розрізняти держави за формами правління; розвивати вміння розв`язувати правові ситуації, пояснювати юридичні терміни, аналізувати візуальні джерела, працювати в групах, парах, загальному колі; виховувати повагу до держави та закону.
Заняття проведено у формі діалогічної бесіди. На занятті використовувалися сучасні ТЗН. Особливе місце впродовж заняття займав процес заповнення кластера «Державний лад». Крім цього, формами і методами роботи на занятті були: розповідь викладача, робота у групах, пошуково-аналітична робота, метод «Мозковий штурм», метод «Аналіз ситуації», метод «Прес». Заняття пройшло успішно, цілі, які були поставлені на початку заняття, були досягнуті.